Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli yolculuk yapmak

Rüyada sürekli yolculuk yapmak

Rüyada sürekli yolculuk yapmak malını ve canını riske edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, güzellik ve hayır geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak bahtının güzelleşeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Rüyada sürekli çiş yapmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli banyo yapmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli yemek yapmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada sürekli temizlik yapmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işarettir.

Rüyada sürekli kaka yapmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, esenlik bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments