Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir yolculuk yapmak

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak aralarından su sızmayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Rüyada uzun yolculuk yapmak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bisikletle uzun yolculuk yapmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle uzun yolculuk yapmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine inanılır.

Rüyada trenle uzun yolculuk yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uzun yolculuk yapmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir yolculuğa çıkmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada uzun yolculuk yaptığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments