Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli temizlik yapmak

Rüyada sürekli temizlik yapmak

Rüyada sürekli temizlik yapmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada sürekli temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada sürekli temizlik yapmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına inanılır.

Rüyada sürekli kaka yapmak dileklerin yerine geleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada sürekli çiş yapmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına inanılır.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli idrar yapmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada sürekli banyo yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, verimin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli yemek yapmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ardından bu kişiye açılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suya idrar yapmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments