Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli yemek yapmak

Rüyada sürekli yemek yapmak

Rüyada sürekli yemek yapmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli yemek yapmak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Rüyada sürekli yemek yapmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işarettir.

Rüyada sürekli idrar yapmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli temizlik yapmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli çiş yapmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Rüyada sürekli banyo yapmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak maneviyatın da zenginleşeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli kaka yapmak sıkıntıların son bulacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli çikolata yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments