Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli su içmek

Rüyada sürekli su içmek

Rüyada sürekli su içmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, karısının çok mutlu olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli su içmek gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada sürekli su içmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli sigara içmek galibiyetlerinin artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli su görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada sürekli akan su görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Rüyada susayıp sürekli su içtiğini görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada tulumbadan su içmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada çaydanlıktan su içmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments