Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününü görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, sevdiği birini kırmaya delalettir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, ferah bir döneme girileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak işinde terfi edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü bilmek hastalanacağına, üzüleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments