Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, istihdam edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada ne zaman öleceğini duymak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ne zaman öleceğini öğrenmek farklı kişilerle tanışacağına, zafer elde edileceğine, çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada nehri geçmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet eder.

Rüyada nebe suresini dinlemek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada murat nehrini görmek hacetinizin giderilmesine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments