Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli asansöre binmek

Rüyada sürekli asansöre binmek

Rüyada sürekli asansöre binmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, yeni ilişkiler kurulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli asansöre binmek gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada sürekli asansöre binmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli asansör görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada karanlık asansöre binmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör binmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada otelde asansöre binmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk asansöre binmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle asansöre binmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments