Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör binmek

Rüyada asansör binmek

Rüyada asansör binmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada asansör binmek gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada asansöre binmek ve inmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bazı engellerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada otelde asansöre binmek zenginliğe kavuşacağına, isteklerinin yerine geleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalet eder.

Rüyada bozuk asansöre binmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle asansöre binmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük asansöre binmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada dar bir asansöre binmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments