Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binip inmek

Rüyada asansöre binip inmek

Rüyada asansöre binip inmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada asansöre binip inmek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binip inmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, asık yüzlerin güleceğine, eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansöre binip uçmak ikinci bir şans vereceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet eder.

Rüyada asansöre binip çıkmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip yükselmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiye binip inmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya binip inmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hem dua alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments