Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde kalmak

Rüyada asansörde kalmak

Rüyada asansörde kalmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Rüyada asansöre kalmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bereket ve zenginlik olacağına, dinde olgunlaşacağına yorulur.

Rüyada asansör kalmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde kalmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada asansör içinde kalmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada asansörde asılı kalmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada asansörde nefessiz kalmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulur.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments