Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz surat görmek

Rüyada beyaz surat görmek

Rüyada beyaz surat görmek isabetli adımlar atılacağına, kazançların artacağına, sohbetinin bozulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz surat gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Rüyada beyaz surat görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratını beyaz görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde surat görmek dirliğin bozulabileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada insan suratlı yılan görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratta yara görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, parasının azalacağına, yaşanan yokluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada insan suratlı kedi görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada surat görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments