Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor surat görmek

Rüyada mor surat görmek

Rüyada mor surat görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada mor surat gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada morarmış surat görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada mor surat görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada suratı morarmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kızgın surat görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan suratlı kedi görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada surat kesmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratını sivilceli görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments