Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi surat görmek

Rüyada mavi surat görmek

Rüyada mavi surat görmek inancından ödün vereceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, can bulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, para yatıracağına, düşmanlarının güçleneceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada mavi surat gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada mavi surat görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü suratı görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratı morarmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratta sakal görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratında sivilce görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada insan suratlı köpek görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratının kesildiğini görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz surat görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments