Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine tabir olunur.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, insanlara iyilik yapmaya, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek işinde de hep başarılı olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iç açıcı sözlere alamet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek çok mutsuz olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments