Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeyle süpürmek

Rüyada süpürgeyle süpürmek

Rüyada süpürgeyle süpürmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek maddi durumunuzun düzeleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kafa dinleyeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hainlik yapacağına, hatalı yollara sapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments