Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayallere kavuşulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek helal kazanç elde edileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada süpürgeyle süpürmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments