Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sadece kendisini düşüneceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek dinini yaşayacağına, herkesin takdirini toplayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işaret eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments