Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeyle ev süpürmek

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek her zaman hak ettiğini alacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, deşarj olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sevdiklerini de koruyacağına, işlerinin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, böylece kendine güveneceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, insanların birbirine kenetleneceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek anlaşmalardan cayılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hem eğleneceğine inanılır.

Rüyada süpürgeyle süpürmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments