Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeler görmek

Rüyada süpürgeler görmek

Rüyada süpürgeler görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürgeler gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Rüyada süpürge satın almak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zor durumlara düşeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulur.

Rüyada süpürgeyle uçmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürge istemek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil süpürge görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ağır günler geçireceğine yorulur.

Rüyada süpürge kaybetmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, onlara çok bağlı olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge atmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments