Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge istemek

Rüyada süpürge istemek

Rüyada süpürge istemek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok üzüleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada süpürge istemek gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada süpürge istemek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi hediye almak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çöp süpürge görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına inanılır.

Rüyada süpürge aldığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet eder.

Rüyada süpürgeyle dövmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birine süpürge vermek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine yorulur.

Rüyada kırık süpürge görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına inanılır.

Rüyada süpürge yıkamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments