Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge kaybetmek

Rüyada süpürge kaybetmek

Rüyada süpürge kaybetmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada süpürge kaybetmek gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Rüyada süpürge kaybetmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yönetici makamına geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada süpürge tohumu ekmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada el süpürgesi görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde süpürge görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cadı süpürgesi görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada süpürge ve faraş görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada eski süpürge görmek ters giden işlerin düzeleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments