Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeyle uçmak

Rüyada süpürgeyle uçmak

Rüyada süpürgeyle uçmak anne babaya müjde verileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni yatırımlar yapacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Rüyada süpürgeyle uçmak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Rüyada süpürgeyle uçmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet eder.

Rüyada süpürge tohumu ekmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürge görmek zararlarını telafi edeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi süpürge görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Rüyada süpürge temizlemek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada el süpürge görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, bol nimete kavuşacağına delalettir.

Rüyada süpürge teli görmek aradığı çareleri bulacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments