Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge satın almak

Rüyada süpürge satın almak

Rüyada süpürge satın almak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sağlığını geri kazanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge satın almak gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret eder.

Rüyada süpürge satın almak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada süpürge ve kürek görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık süpürge görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, evlenme yolunda adım atacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge temizlemek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada çöp süpürge görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments