Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge atmak

Rüyada süpürge atmak

Rüyada süpürge atmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada süpürge atmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada süpürge atmak büyük fırsatlar yakalayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çektiği yokluğun unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge aldığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah süpürge görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalet eder.

Rüyada süpürge yakmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge bağlamak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada süpürge ve faraş görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge kaybetmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil süpürge görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments