Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge kesmek

Rüyada süpürge kesmek

Rüyada süpürge kesmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada süpürge kesmek gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Rüyada süpürge kesmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge vermek refahının ve varlığının artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, nimet ve berekete ereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek makama ve rızka sahip olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada süpürge tohumu ekmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şarjlı süpürge görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments