Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet süpürgesi görmek

Rüyada tuvalet süpürgesi görmek

Rüyada tuvalet süpürgesi görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet süpürgesi gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada tuvalet süpürgesi görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada süpürge çalmak maddi olarak güç kazanacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada el süpürgesi almak kurulu bir düzene sahip olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada süpürge satmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yeşil süpürge görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge faraş görmek onlar tarafından çok sevileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada mavi süpürge görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, zor zamanlar yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments