Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge ve kürek görmek

Rüyada süpürge ve kürek görmek

Rüyada süpürge ve kürek görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürge ve kürek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada süpürge kürek görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge ve kürek görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kürek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada suda kürek çekmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fırın küreği görmek kazançlı bir adım atılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kürek çekmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, rahata ereceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments