Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik süpürgesi almak

Rüyada elektrik süpürgesi almak

Rüyada elektrik süpürgesi almak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok yorulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi almak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada elektrik süpürgesi hediye almak Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesi almak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, girilen yolda zarar edileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Rüyada elektrikli süpürge almak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments