Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çali süpürge görmek

Rüyada çali süpürge görmek

Rüyada çali süpürge görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada çali süpürge gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada çali süpürge görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, can sıkıcı haberler almaya, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada altinlari çalinmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabilarin çalindiğini görmek elinin darlaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altinlarin çalindiğini görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada çalişma arkadaşini görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çaliştiği işyerini görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çali toplamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge otu görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments