Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge vermek

Rüyada süpürge vermek

Rüyada süpürge vermek insanları kıracağına, üzeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada süpürge vermek gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada saplı süpürge görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada süpürgeler görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına alamet eder.

Rüyada süpürge çalmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürge toplamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kırık süpürge görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada ot süpürgesi görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saplı süpürge görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin kapanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments