Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski süpürge görmek

Rüyada eski süpürge görmek

Rüyada eski süpürge görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski süpürge gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Rüyada eski süpürge görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır süpürgesi görmek şifa edineceğine, elini haramdan uzak tutacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Rüyada süpürge tohumu görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürge yıkamak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalet eder.

Rüyada yeni süpürge almak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, aile içinde saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada süpürge kesmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Rüyada sarı süpürge görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada ot süpürge görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments