Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik süpürgesi görmek

Rüyada elektrik süpürgesi görmek

Rüyada elektrik süpürgesi görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesi gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada elektrik süpürgesi hediye almak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesi almak eş ve evlat sahibi olacağına, verimliliğinin de artacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek hayatın tadına varacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments