Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge kürek görmek

Rüyada süpürge kürek görmek

Rüyada süpürge kürek görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerinin yıkılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bereketli işler yapacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret eder.

Rüyada süpürge kürek gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Rüyada süpürge ve kürek görmek dayanışma içinde kalacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Rüyada süpürge kürek görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, tövbe etmeden vefata delalettir.

Rüyada demir kürek görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Rüyada toprağı kürekle atmak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada denizde kürek çekmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kürek görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, elinin bollaşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bel küreği görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, insanlar arasında yüceleceğine, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalla kürek çekmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments