Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kürek görmek

Rüyada mavi kürek görmek

Rüyada mavi kürek görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kürek gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada mavi kürek görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kürek görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada sandal kürek çekmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına alamet eder.

Rüyada demir kürek görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kürek görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürekle mezar kazmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalda kürek çekmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Rüyada naylon kürek görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments