Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı kürekle atmak

Rüyada toprağı kürekle atmak

Rüyada toprağı kürekle atmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, artık daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kürekle atmak gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, mevkie edineceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürekle toprak atmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada toprağı kürekle atmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işsizin iş bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kürekle toprak bellemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine inanılır.

Rüyada kürekle kar atmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürekle kömür atmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürekle çamur atmak bunun da geleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kürekle kum atmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments