Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel küreği görmek

Rüyada bel küreği görmek

Rüyada bel küreği görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hastalıklarından kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, huzurlu günler geçirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bel küreği gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor.

Rüyada bel küreği görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada bel ağrısı çekmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada bel görmek şansının yaver gideceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada bele silah takmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada bellenmiş toprak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada bel kuşağı görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada bel ağrısı hissetmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada bele ip bağlamak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments