Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kürek görmek

Rüyada demir kürek görmek

Rüyada demir kürek görmek mutlu bir insan olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sonunda mutlu olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada demir kürek gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada demir kürek görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle mezar kazmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yılanı kürekle öldürmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek yakın zaman içinde kazancının artacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırın küreği görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada altın kürek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada kum ve kürek görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sandal kürek çekmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments