Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kürek çekmek

Rüyada denizde kürek çekmek

Rüyada denizde kürek çekmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, zarar etmeyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, işlerin başına geçeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde kürek çekmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada denizde kürek çekmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sandalla kürek çekmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulur.

Rüyada sandal kürek çekmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sandalda kürek çekmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teknede kürek çekmek bunun da geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Rüyada kayıkta kürek çekmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemide kürek çekmek Allah katında günahlarının affolacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yapılan hataların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments