Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge tohumu ekmek

Rüyada süpürge tohumu ekmek

Rüyada süpürge tohumu ekmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, farklı şeyler deneyeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Rüyada süpürge tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada süpürge tohumu ekmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge tohumu görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tohum ekmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada karpuz tohumu ekmek sıkıntılı günler geçirileceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çay tohumu ekmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sebze tohumu ekmek kafasının boşalacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu ekmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments