Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük yemek

Rüyada sümük yemek

Rüyada sümük yemek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Rüyada sümük yemek gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Rüyada sümük yemek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, ona özlemle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümüğünü yemek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sümüğün aktığını görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada sümüklü böcek toplamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru sümük görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sümüğünü silmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada burun sümüğü görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments