Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüğün aktığını görmek

Rüyada sümüğün aktığını görmek

Rüyada sümüğün aktığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sümüğün aktığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sümüğünün aktığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sorunlarının azalacağına işarettir.

Rüyada sümüğün aktığını görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sümük yıkamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sümük görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sümük görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret eder.

Rüyada elde sümük görmek sorunların teker teker çözüleceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments