Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüğünü yemek

Rüyada sümüğünü yemek

Rüyada sümüğünü yemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Rüyada sümüğünü yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sümük yemek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada sümüğünü yemek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine, zorlukları atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sümük görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde sümük görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sümüklü böcek kusmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sümüklü böcek görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde sümük görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments