Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işinde itibar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada üzerinde sümüklü böcek görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine yorulur.

Rüyada sümüklü böcek kabuğu görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sümüklü böcek görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sümüklü böcek toplamak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümüklü böcek temizlemek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta sümüklü böcek görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments