Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru sümük görmek

Rüyada kuru sümük görmek

Rüyada kuru sümük görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bununla yüceleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kudret ve destek olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru sümük gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada burnundan kuru sümük görmek hayatının yoluna gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru sümük çıkarmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru sümük görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sümüklerini temizlemek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada sümüklü peçete görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada burun sümük görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, eski enerjisini bulacağına inanılır.

Rüyada bebeğin sümüğünü görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments