Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüğünün aktığını görmek

Rüyada sümüğünün aktığını görmek

Rüyada sümüğünün aktığını görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, ona göre davranacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada sümüğünün aktığını gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Rüyada sümüğün aktığını görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendini bunu başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kötü kişilere yakın olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sümüğünün aktığını görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, dertlerinin biteceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümükleri akmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sümük silmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Rüyada sümüğünü görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kocaman sümük görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada burnunda sümük temizlemek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, saygın ve ünlü biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments