Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman sümük görmek

Rüyada kocaman sümük görmek

Rüyada kocaman sümük görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada kocaman sümük gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocaman sümük görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işinden uzaklaşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini sümük görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Rüyada sümüğünü görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sümük görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sümük temizlemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta sümüklü böcek görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments