Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüğünü görmek

Rüyada sümüğünü görmek

Rüyada sümüğünü görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kötü karakterli bir kadına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, para yatıracağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalettir.

Rüyada sümüğünü gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz sümük görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta sümüklü böcek görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sümüğünü çıkarmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yolunun hep açık olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah sümük görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada salya sümük görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Rüyada üzerinde sümük görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments