Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde sümük görmek

Rüyada elinde sümük görmek

Rüyada elinde sümük görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, olumsuz haberler alacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada elinde sümük gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada elinde sümük görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan kuru sümük görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada burnundan sümük temizlemek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümüklü peçete görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, huzurun kaçacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah sümüklü böcek görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sümüğünü çıkarmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sümüklerini temizlemek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işarettir.

Rüyada bebek sümüğü görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments