Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük görmek

Rüyada sümük görmek

Rüyada sümük görmek huzur ve şifa bulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, her anlamda şifa bulmaya, kindar olacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sümük gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada sümüğünün aktığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sümükleri akmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek ağız tadının yerinde kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada büyük sümüklü böcek görmek para kazanmaya başlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işarettir.

Rüyada kendini sümük görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, zorlanacağına inanılır.

Rüyada burun sümüğü görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments